Miljø

Forside Miljø

Stole er også miljø

Vi har alle et ansvar for fremtidens miljø, med alt hvad vi gør, måden vi lever på, og hvad vi efterspørger. Det gælder selvfølgelig også ved indkøb af stole eller andre produkter. Med vores indkøb kan vi være med til at fremme produkter, der er fremstillet med størst mulig opmærksomhed på den miljøbelastning, det har kostet at fremstille dem, og den grad af bæredygtighed produktet har, når det engang skal udskiftes.
Löffler stolene

Produktionen hos Löffler har stor fokus på bæredygtighed – 97 % af produktet er genanvendeligt. Ligeledes lægger Löffler meget vægt på, at enkeltdelene bliver produceret her i Europa og helst i lokalområdet. Det er også europæisk træ, der bliver anvendt til møblerne og europæisk læder skindstolene bliver betrukket med. Næsten alle Löffler stole, vi leverer, er polstret med EU ECOLABEL tekstil.

 

Malmstolene

 

Hele programmet af malmstole er SVANEMÆRKET. Det er meget få producenter, der certificerer hele deres produktprogram. Produktionen ved Malmstolen er miljøcertificeret efter ISO 14001-2004.

Næsten alle de Malmstole, vi leverer i Danmark, er polstret med tekstil, der er certificeret med miljømærket EU ECOLABEL.

Malmstolens konstruktør og produktudvikler Erik Malm har personligt gennem sit mangeårige engagement som naturfotograf fulgt de sårbare områder i Arktis. Her har han på nærmeste hold set konsekvenserne af vores levevis for bl.a. dyrene i Arktis. Malmstolens miljøtiltag er en følge af, at de ved, det er nødvendigt at gøre noget.