Om Ergoforma

Forside Om Ergoforma

Om Ergoforma

Ergoforma er opbygget på erfaringer fra vores kontormontering.
Her sprang navnlig 2 ting i øjnene:

  • Alt for mange har problemer med ryg, skuldre og nakke ved deres daglige arbejde
  • Det var stærkt utilfredsstillende at indrette nye arbejdspladser uden egentlig at kunne afhjælpe disse problemer fuldt ud

Kerneprodukter

Resultatet blev etableringen af først Swopperdanmark og siden Ergoforma, hvor kerneproduktet er ergonomiske stole, der kan være med til at forebygge disse problemer. Stoleprogrammet er i dag så bredt, at det dækker mange forskellige arbejdsområder.

Stolene forebygger ikke kun, de kan også hjælpe personer, der evt. har eller er på vej til at opgive deres job på grund af rygproblemer.
Her er tale om stole, der gør forskellen på at kunne sidde i 10 minutter eller 3 timer.

Et program af gode ergonomiske stole samt mere end 15 års erfaring bringer mange gode løsninger.

 

Ergonomiske stole fra Löffler

 

Vores Ergo Top stole produceres af den tyske producent Löffler, der har produceret ergonomiske stole i snart 30 år. Löfflers vision er “at bevæge mennesker” og det er drivkraften bag den udvikling og innovation, der har præget Löffler og ført til udvikling af Ergo Top teknologien.
Det er en siddeteknik, der sikrer, at man hele tiden får bevæget og styrket musklerne.

I Tyskland er Ergo Toppens virkning blevet bekræftet af mange officielle institutioner, der beskæftiger sig med ergonomi og sund siddeholdning f.eks. LGA og IGR. Vi er stolte af at repræsentere Löffler på det Skandinaviske marked.

 

Egonomiske stole fra Malmstolen

Malmstolens program er noget af det bedste indenfor ergonomi, der produceres i Norden. Mange af stolene har en række unikke løsninger, der giver en speciel siddeoplevelse. Malmstolen leverer en gennemført kvalitet med lang levetid.

 

Speciel stol fra Ergositter

 

Vi har i mere end 10 år repræsenteret Ergositter stolen på det danske marked. Stolen har gennem denne periode været med til at give mange personer en bedre arbejdsdag trods alvorlige rygproblemer.

Vi har yderligere en række produkter fra forskellige producenter i vores program.