Erfaringer med Ergositter stolen

Forside Mest for terapeuter Erfaringer med Ergositter stolen

Erfaringer med Ergositter stolen.

Eksempler på og erfaringer med Ergositter stolen til personer med følgende problemer:
Diskusprolaps nakkeregionen
Diskusprolaps brystryggen
Diskusprolaps lænderyggen
Stivgørelse i ryggen
Efter operation
Piskesmæld
Skoliose
Halebensproblemer
Bækkenproblemer
Andre problemstillinger
Når Ergositter ikke hjælper

Diskusprolaps nakkeregionen

Lone, Als. Diskusprolaps plus forskubbet nakkeled, smerter i skulder og bruger derfor helst ikke venstre arm. Mærker klar forskel med Ergositter.

Egon, Als. Skader fra malerarbejde. Opereret for to diskusprolaps i lænden og har yderlige en i nakken, det ikke anbefales at operere. Den blokerer den ene skulder og arm. Stort forbrug af smertestillende medicin.

Til en start blev han smertefri, når han sad i stolen og kunne bruge begge arme uden problemer.

Efter 1/2 års brug af stolen er han også smertefri resten af dagen og har kun smerter, når han vågner om morgenen.

Marianne, Nordjylland. Diskusprolaps i nakken efter fald fra hest.

Terapeut foreslår en sadelstol, men hun ender med en Ergositter.

Tilbage til oversigt

 

Diskusprolaps brystryggen

Jette, Nordjylland. Opereret for stor diskusprolaps i brystryggen, har spondylose samt flere små prolapser i lænderyggen. Har prøvet mange stole via et rygcenter, men Ergositteren gjorde det muligt at arbejde igen. Veksler mellem den og en høj Tango stol.

Tilbage til oversigt

Diskusprolaps lænderyggen

Charlotte, Miljøministeriet Kbh. Diskusprolaps under maratontræning. Ministeriets terapeut foreslår sadelstol eller stå/støtte stol. Hun ender med en Ergositter og går fra 4 til 8 timers arbejdsdag.

Merza, studerende. Har en diskusprolaps plus et forskubbet led i lænden. Følger undervisningen på universitetet ved at stå ved en høj vindueskarm, hvor han nærmest hænger i armene. Med Ergositter stolen kan han sidde ned.

Dan, Midtjylland. To diskusprolapser efter arbejde som kok. Skal omskoles men har problemer med at sidde. Han har prøvet mange forskellige stole, men den eneste, der er rigtig god, er Ergositter stolen.

Kim, København.  Smerter i forbindelse med en diskusprolaps. Arbejder som trader og sidder mere end 8 timer om dagen. Blevhjulpet af Ergositter stolen.

Lene, Fyn. Mange smerter i forbindelse med udposning i lænden. Ergositter stolen kunne minimere smerterne.

Barbara, Sydjylland
. Rygproblemer med diskusprolapslignende smerter i lænden. Efter 3 dage med Ergositter Sense stod hun op om morgenen uden smerter. Har faktisk ingen smerter mere, kun en summen engang imellem.

Pernille, Midtjylland. Diskusprolaps L4-L5 med smerter der stråler i benet, hun har svært ved at sidde. Sidder godt i Ergositteren.

Peter, Fyn. Diskusprolaps fra 2007, stadig smerter.  Ergositteren gør det lettere at sidde i længere tid.

Bente, Sydjylland. Diskusprolaps S1-L5. Træner meget for at holde den på plads. Kunne mærke klar forskel med det samme, da hun satte sig i Ergositteren.

Tilbage til oversigt

Stivgørelse i ryggen

Elisabeth, Midtjylland. Har titan i rygsøjlen.

Kunne mærke stolen hjalp med det samme. Har siden anskaffet en Ergositter stol mere til en anden del af arbejdspladsen.

Ronny, Sjælland. Smerter i lænden efter en stivgørende operation, blev klart hjulpet af en Ergositter.

Tilbage til oversigt

Efter operation

Maria, et sted i Danmark. Tidligere eliteroer og har fået en stor diskusprolaps ved VM træning, men har holdt den på plads i 10 år med hjælp fra en dygtig fysioterapeut. Pludselig gik det ikke mere, hun kunne ikke sidde og kunne ikke løfte 5 kg.  Hun kunne sidde i Ergositteren med det samme, da hun prøvede den.  Hun blev opereret under forløbet, men fik det ikke meget bedre efter operationen. Fik en Ergositter stol derhjemme og en på arbejdet og genoptog sit job som lærer.

Jeanette, Sjælland. Er opereret for diskusprolaps for 3 år siden. Har mange smerter i ryggen og har  ikke kunnet sidde ned. Har hovedsagligt ligget eller gået. Med en Ergositter og en Ergositter pude kunne hun efter en uge sidde i 1 ½ time om dagen.

 

Tilbage til oversigt

Piskesmæld

Ulla, Fyn. Diskusprolaps i nakke og lænd samt to år gammelt piskesmæld. Prøver mange stole inkl. stå/støtte stole, men ender med en Ergositter.

Merethe, Himmerland Piskesmæld samt andre skader i ryggen efter 2 biluheld. Prøver Ergositter på Smertecenter i Aalborg. Det er den første stol i 7 år, hun sidder godt i. Når det er rigtigt slemt, sover hun i stolen.

Tilbage til oversigt

Skoliose

Susanne, København. Skoliose omkring L 3. Har stor glæde af Ergositteren.

Nelly, København. Har skoliose og slidgigt i L4-L5, der giver smerter ved siddende arbejde. Blev klart hjulpet med en Ergositter.

Tilbage til oversigt

Halebensproblemer

Michelle, Sjælland. Har efter faldulykke haft store problemer med halebenet. Er senere blevet opereret, men har ikke kunne sidde uden hele tiden at skifte stilling pga. smerter. Kunne med det samme sidde i Ergositteren uden smerter. Det, at hun ikke hele tiden skal tænke på at finde en ny siddestilling, gør at hun nu igen bliver nærværende.

Anne, København. Har haft store smerter omkring halebenet pga. for dårlig kontorstol og lidt for megen egenvægt. Med Ergositteren kan hun sidde uden smerter, og området omkring halebenet få ro til at læges.
Tilbage til oversigt

Bækkenproblemer

Jeanet, et sted i Danmark. Udsat for en rideulykke for 10 år siden og har ikke kunne sidde siden. Store problemer med skader på bækkenet. Ligger hovedsagligt ned, men kunne straks sidde i Ergositteren. Starter med en halv time. Hun har nu også mulighed for at lave en del træning, som var udelukket før hun kunne sidde.  Fik Ergositter pude til at tage med i byen.

Glennie, et sted i Danmark. Har store problemer med at sidde ned pga. stor bækkenløsning efter fødsel. Med Ergositteren kan hun genoptage sit arbejde.

Tilbage til oversigt

Andre problemstillinger

Claus, Nordjylland. Fået ødelagt nakken under en øvelse og tilkendt pension, har smerter hele tiden. Ergositter stolen hjælper lidt.

Camilla, København. Bliver utrolig træt i brystryggen ved siddende arbejde. Ergositteren gav en forskel med det samme.

Heidi, et sted i Danmark. Smertepatient i 5 år og har ikke kunnet sidde på noget i 5 år. Bliver kun transporteret liggende. Ligger på knæ ved spisebordet.  Fik en Ergositter med små justeringer og sad ned for første gang i fem år.  Kan sidde 10 minutter af gangen, men træner med at øge tidrummet.

Lars, Sjælland. Opereret gentagne gange for hæmorider. Kan slet ikke sidde og har skiftet til et mere manuelt job. Ergositter og Ergositter puden kan han sidde på – dog ikke hele tiden.

Mette, Jylland. Dybt lændesvaj, diskusprolaps L4-L5, højt korsben og nederste led er vokset sammen med korsbenet. Hun bliver træt nederst i lænden, føler træthed i knoglerne. Ergositteren giver en forskel.

Rina, et sted i Danmark. Ca. 25 år, har en meget lige ryg (Scheuermann), slid i ryggen samt noget betændelse i lænden. Hun har svært ved at sidde ret længe og må lægge sig på gulvet mellem kollegerne ind imellem. Når hun kommer hjem efter arbejde, er hun helt færdig og må ligge ned og spise. Ergositter gav hende den rigtige støtte, så hun kunne slappe af i den, når hun arbejdede. Har ikke længere behov for at ligge på gulvet og sidder op og spiser, når hun kommer hjem. Stolen har hjulpet med at få en helt anden dagligdag.

Torben, København. Spænder i hele ryggen, er meget generet af det. Kan hænge sammen med et stresset job som trader. Ergositteren hjælper med at få musklerne til at slappe af i ryggen. Stolen har givet mindre fravær på jobbet.

Tilbage til oversigt

Når Ergositter ikke hjælper

Hvad når Ergositteren ikke hjælper? Vi har erfaringer med nogle andre stole, der i de tilfælde ofte kan anvendes. Desværre findes der ikke en stol, der kan løse alle siddeproblemer, men vi har gennem årene været med til at løse en del.

Vi har med tiden opbygget en stor erfaring med stole og siddeproblemer.  Derfor er vores program sammensat af stole, der kan forebygger gener ved siddende arbejdsstilling, uanset om det er foran en skærm, som pædagog, tandlæge, eller noget helt andet.

Tilbage til oversigt